Valitse paikkakunta

Lohja | Lohja
Tule mukaan opastettuun talvilintujen pihabongaustapahtumaan Lohjalle Moision ruokintapaikalle la 27.1. klo 11-12.
Lohja | Toimintakeskus Harjula
Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.
Lohja | Harjulan toimintakeskus
24.02.2018
Lohja | Virkkalan Klubitalo
02.03.2018
Lohja | Cafe Lauri
Kaksi tarinankertojaa - Heikki Salo ja Tuija Rantalainen. Lauluja ruoasta, juomasta, lemmestä ja rakkaudesta - huumorilla ja herkkyydellä.
15.04.2018
Lohja | Laurentius-sali
Huippusäveltäjä Franz Lehárin Paganini on intohimoinen rakkaustarina, joka sisältää operetille tyypillistä kepeyttä ja huumoria.
15.04.2018
Lohja | Laurentius-sali
Lohja | Lohjansaari, Paavolan seurojentalo
Otto ja Romulus -keräysautot kiertävät keväällä Itä- ja Länsi-Uudellamaalla. Autoihin voi tuoda maksutta kodin vaaralliset jätteet ja metalliromut. Katso ohjeet kotisivulta tai seinäkalenteristamme.
Lohja | Virkkala, ruotsinkielinen ala-aste
Lohja | Ojamo, Citymarket (ekopiste)
Lohja | Keskilohja, Kerabitin tehdasta vastapäätä
Lohja | Lohja as, Linderin koulu