Valitse paikkakunta

29.04.2018
Karkkila | Puutarha Sundström
Huonekasviseuran valtakunnalliset Kasvitreffit saapuvat Karkkilaan! Kasvitreffeillä kasvit, pistokkaat ja siemenet vaihtavat omistajia. Tapahtuma on kaikille avoin, tervetuloa!
30.04.2018
Karkkila | Seurakuntatalo
Karkkila | Karkkila, tori
Otto ja Romulus -keräysautot kiertävät keväällä Itä- ja Länsi-Uudellamaalla. Autoihin voi tuoda maksutta kodin vaaralliset jätteet ja metalliromut. Katso ohjeet kotisivulta tai seinäkalenteristamme.
Karkkila | Ahmoo, koulu
Karkkila | Haavisto, paloaseman piha